Σαν σωστός σόουμαν που είναι ο Νίκος Κοκλώνης άνοιξε τη βραδιά απόψε χαρίζοντας μία μοναδική εμφάνιση.
Μια ακόμα επεισοδιακή έναρjh στο J2US έκανε ο Νίκος Κοκλώνης αφήνοντας τους πάντες άφωνους.
Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε σε μια περιστρεφόμενη στρογγυλή επιφάνειας στην οποία απεικονιζόταν ο «Άνθρωπος του Βιτρούβιου» του Λεονάρντο ντα Βίντσι.
Γύρω από τον Νίκο Κοκλώνη χορευτές ολοκλήρωναν το ανεκδιήγητο σκηνικό την ώρα που εκείνος τραγουδούσε τα «Σεντόνια» της Άννας Βίσση.
«Κράζει όλος ο κόσμος τη φωνή μου. Τα έχει βάλει πια μαζί μου, … Και εγώ τους απαντάω Στις 8 θα τραγουδάω, στις 9 δεν σταματάω και στις 10 συνεχίζω ρεσιτάλ να σας χαρίζω. Δώρο κάνω τη φωνή, το ταλέντο, το κορμί μου» ήταν η αφιέρωση του παρουσιαστή στους «επικριτές» του ταλέντου του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας