Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται πλέον η Αθήνα, με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.
Η ημερομηνία της εκδήλωσης για τη φωταγώγηση του δέντρου δεν ανακοινώθηκε προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, εξαιτίας των μέτρων του κοροναϊού.
Ωστόσο ο δήμος φωταγώγησε τρεις φορές το Χριστουγεννιάτικο δέντρο προκειμένου να το δουν οι περιστατικοί.
Στη δεύτερη φωταγώγηση ο Δήμαρχος Αθηναίων δεν ήταν στην πλατεία Συντάγματος καθώς συναντούσε στη Μεγάλη Βρετανία τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Οι δυο τους βγήκαν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και παρακολούθησαν την φωταγώγηση.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας