Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν – Σε καραντίνα πέντε ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές της

Μπάγερν – Σε καραντίνα πέντε ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές της

Σε καραντίνα τέθηκαν μαζί με τον Κίμιχ και άλλοι τέσσερεις ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν που ήρθαν σε επαφή με το άτομο που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Σε καραντίνα τέθηκαν μαζί με τον Τζόσουα Κίμιχ και οι Σερτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ και Μίκαελ Κουισάνς, μιας και ήρθαν σε επαφή με άτομο της ομάδας που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για την Μπάγερν Μονάχου καθώς πριν από μερικές μέρες ανεμβολίαστο Τζόσουα Κίμιχ ο οποίος ήρθε σε επαφή με άτομο της ομάδας που είχε διαγνωστεί θετικος στον κορωνοϊό και έτσι τέθηκε σε καραντίνα.

Σήμερα (21/11) η Μπάγερν Μονάχου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι και οι υπόλοιποι 4 ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές Σερτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ και Μίκαελ Κουισάνς της τέθηκαν σε καραντίνα μετά από την επαφή που είχαμε με το άτομο της ομάδας που έχει νοσήσει.

Οι συγκεκριμένοι πέντε ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται στο επίκεντρο σχετική συζήτηση με το αν θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να κάνουν το εμβόλιο ενώ είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες η διοίκηση της ομάδας με επίσημη ενημέρωση να αναφέρει ότι όποιος ποδοσφαιριστής ανεμβολίαστος νοσήσει δεν θα πληρώνεται για το διάστημα που θα βρίσκεται σε καραντίνα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024