Στα… μαλακά Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, στα δύσκολα Παναθηναϊκός και Άρης.
Η κληρωτίδα δεν έβγαλε ντέρμπι μεταξύ ομάδων του Big 5, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό (πρώτο ματς στη Λιβαδειά), την ΑΕΚ να παίζει με την Κηφισιά (πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ) και τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τη Λάρισα (πρώτο ματς στο Αλκαζάρ).
Δύσκολη η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Βόλο, ενώ ο Άρης θα παίξει με τον ΟΦΗ στο σημαντικότερο ζευγάρι της φάσης των 16.
Άγιος Νικόλαος – Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία – Ιωνικός, Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός τα υπόλοιπα ζευγάρια.
30 Νοεμβρίου, 1 και 2 Δεκεμβρίου τα πρώτα ματς, 21,22 και 23 Δεκεμβρίου οι επαναληπτικοί.
Σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής θα υπάρχει VAR, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο
Η Ρεάλ πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να «ιδρώσει» στο Μάντσεστερ καθώς από το 20΄ με το πέναλτι του Βινίσιους προηγήθηκε με τον Μπερνάντο Σίλβα να αποβάλλεται. Και στο 93΄ο Βραζιλιάνος έδωσε και τη νίκη (1-2)
Δύο γρήγορα γκολ (6' και 15′) στο επαναληπτικό του Λονδίνου «κλείδωσαν» από νωρίς την πρόκριση στους «8» του Champions League για την Παρί η οποία νίκησε τηνΤσέλσι και στο δεύτερο παιχνίδι (3-0).