Ο Μέικον έδειξε και τις ικανότητές του στο να μοιράζει την μπάλα εκτός από το να εκτελεί στη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν Μονάχου.
Ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ βρήκε με όμορφη πάσα τον Τζέρεμι Έβανς, ο οποίος βγήκε φάτσα με το καλάθι και κάρφωσε την μπάλα, δίνοντας προβάδισμα πέντε πόντων (30-35) στο τριφύλλι, με 5:14΄να απομένουν για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Δείτε την ασίστ του Μέικον και το κάρφωμα του Έβανς:
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενερμπαχτσέ. κάνοντας ειδική αναφορά στους Φουρνιέ και Βεζένκοφ.
Με τον Εβάν Φουρνιέ να κάνει ρεκόρ καριέρας σε πόντους στην Ευρωλίγκα (είχε 32, σημείωσε 36) ο Ολυμπιακός συνέτριψε τη Φενέρμπαχτσε με 104-87 και της πήρε και τη διαφορά, ενόψει πιθανής ισοβαθμίας.