Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Ευγενίδη – Τι συνέβη;
Δείτε την ανάρτησή του...
Βυθισμένος στο πένθος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Ευγενίδης και η οικογένεια του. Δυστυχώς, έφυγε από την ζωή ο παππούς του, σε ηλικία 93 ετών.
Ο δημοσιογράφος που βρίσκεται στο δυναμικό του STAR ήταν αυτός που έκανε γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του παππού του, την οποία και συνόδεψε την με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.
Η ανάρτηση του Γιώργου Ευγενίδη
«Ο γλυκός μας Σταμάτης, ο παππούς μου, έφυγε σήμερα στα 93 του. Ταλαιπωρήθηκε τελευταία και τώρα ξεκουράστηκε.
Δεν ξέρω αν, ως Αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπήρξε αυστηρός, αλλά εγώ, ανάμεσα στους πολλούς ανθρωπους που γνωρίζω, δεν γνώριζα κανέναν τόσο ανεπιτήδευτα καλό, γλυκό, πράο και με αγάπη για τα κορίτσια του και για εμάς. Και σαν να είναι τώρα τον ακούω να μου λέει αυτό το αρχαιοπρεπές “Αιέν Αριστεύειν”.
Γεια σου γλυκέ μου, μας λείπεις».

- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442