Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 – Έπιασε κορυφή με… εκτελεστή Βινίσιους

Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 – Έπιασε κορυφή με… εκτελεστή Βινίσιους

Με δύο γκολ του Βινίσους, η Ρεάλ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Έλτσε και επικράτησε με 2-1, πιάνοντας τη Σοσιεδάδ στην κορυφή της La Liga

Με τέτοιον Βινίσους δεν έχει να φοβάται τίποτα! Με μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση του Βραζιλιάνου σταρ, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε ακόμη μία νίκη, καθώς πέρασε εύκολα από την έδρα της Έλτσε, επικρατώντας με 2-1.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, η οποία έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 πόντους τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έφτασε στα 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ο «Βίνι» που έχει μεταμορφωθεί εντελώς!

Στο 22ο λεπτό η Ρεάλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάρει το προβάδισμα στο Έλτσε. Ο Μαριάνο έκανε πανέμορφη πάσα στον Βινίσους και ο Βραζιλιάνος τελείωσε τη φάση υποδειγματικά για το 1ο της Ρεάλ!

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια άλλη τρομερή φάση και η Βασίλισσα πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα υπέρ της. Η κόκκινη του Γκούτι έβαλε τέλος στα όνειρα της Έλτσε, τα οποία «αποτελείωσε» ο Βινίσους στο 72ο λεπτό με ένα εκπληκτικό πλασέ με το οποίο έκανε το 2-0.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μίγια λίγο πριν τις καθυστερήσεις…

ΕΛΤΣΕ: Κίκο Κασίγια, Παλάσιος, Έντσο Ρόκο, Μπίγας, Μοχίκα, Φιντέλ (81′ Μίγια), Μασκαρέλ (81′ Μαρκόνε), Ραούλ Γκούτι, Παστόρε (71′ Γκουμπάου), Μπογέ (81′ Τέτε Μορέντε), Λούκας Πέρεθ (71′ Μπενεντέτο)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Λούκας Βάσκεθ (65′ Καρβαχάλ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μαρσέλο (65′ Μεντί), Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (84′ Καμαβινγκά), Ροντρίγκο, Βινίσιους (85′ Αζάρ), Μαριάνο

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024