Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε ο Βόλος (1-3)

Πέρασε ο Βόλος (1-3)

Τα βρήκε σκούρα ο Βόλος στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αλλά το αυτογκόλ του Δημητρίου άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τους Βολιώτες (1-3).

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε ο Βόλος που επικράτησε στις Σέρρες με 3-1 του Πανσερραϊκού για την 5η φάση του θεσμού.

Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Βολιώτες που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6′ με τον Μπαρτόλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιανναράκη που δεν μπόρεσε να διώξει. Η απάντηση του Πανσερραϊκού όμως ήταν άμεση, καθώς οκτώ λεπτά αργότερα (14′) ο Μαρκιόνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ για την ισοφάριση. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου με το σκληρό παιχνίδι να κυριαρχεί και τα φάουλ να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Στην επανάληψη, δεν διαφοροποιήθηκαν τα πράγματα μέχρι και το 57′, όταν σημειώθηκε ένα απίθανο αυτογκόλ. Ο Δημητρίου θέλησε να γυρίσει στον Καβουσάκη, όμως τον κρέμασε άθελά του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι, η ομάδα του Αμπασκάλ πέρασε εκ νέου μπροστά με 2-1. Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογία στους Θεσσαλούς που σημείωσαν και τρίτο τέρμα στο 78′ με τον Ροσέρο, σφραγίζοντας την πρόκριση.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024