Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ – Σκέψεις για Τάνκοβιτς με Άρη, «παίζει» του Αραούχο

ΑΕΚ – Σκέψεις για Τάνκοβιτς με Άρη, «παίζει» του Αραούχο

Μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Άρη συγκεντρώνει ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, την ώρα που «παίζεται» και η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στο βασικό σχήμα.

Τα πλάνα για το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη, έχει ξεκινήσει να διαμορφώνει ο Αργύρης Γιαννίκης, καθώς μετά το σημαντικό διπλό στον Βόλο, η Ένωση θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα για να μείνει κοντά με την κορυφή.

Ήδη ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει τα πρώτα του πλάνα, στα οποία φέρεται να βρίσκεται ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Από τη στιγμή που οι Γκαρσία και Άμραμπατ θα απουσιάσουν, ο Σουηδός εξτρέμ μπαίνει και πάλι στα πλάνα του Γιαννίκη και τη δεδομένη στιγμή φαίνεται πως συγκεντρώνει εξαιρετικά μεγάλες πιθανότητες για να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» στο ΟΑΚΑ από το βασικό σχήμα.

Από την άλλη, ανοιχτό είναι και το θέμα του Σέρχιο Αραούχο ο οποίος ενδέχεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα βγει εκτός ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που ήταν πολύ καλός με τον Βόλο.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024