Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο «μπαμ» του Κυπέλλου

Το πρώτο «μπαμ» του Κυπέλλου

Ο Λεβαδειακός χάρη σε γκολ του Νίκα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου Ελλάδος είναι γεγονός!

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης χάρη σε γκολ του Νίκα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και πήρε σπουδαία πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά, πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία στο ματς, με τον Βρακά στο 13′ να δοκιμάζει το σουτ έξω από την περιοχή και τον Παπαδόπουλο να αποκρούει. Η ομάδα του Ταουσιάνη «άγγιξε» το γκολ στο 22′, όταν ο Βρακάς εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζημόπουλος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η κατοχή έφτασε στο 63% για τον Λεβαδειακό στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν καλύτερος, απείλησε ξανά στο 45′ με το σουτ του Βρακά να φεύγει άουτ, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε για να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό και στην έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον Βρακά να απειλεί στο 56′ με μακρινή εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Ο Λεβαδειακός τελικά κατάφερε να «λυγίσει» τους Αρκάδες στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Νίκα να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και να γράφει το 1-0, δίνοντας τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024