Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στην Κοπέγχαγη, επικρατώντας με 2-1 και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου του.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά την λήξη της αναμέτρησης, σχολίασε τον αγώνα του Δικεφάλου, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα μπουρούσε να ήταν μπροστά στο σκορ ακόμα με 6-0, με βάσει την εικόνα του ματς.
Όσα είπε ο Λουτσέσκου:
Για την ενδυματολογική του επιλογή: «Άλλαξα ήδη, αυτή η γκρι ζακέτα είναι για τα εκτός έδρας παιχνίδια, τώρα άλλαξα και ήμουν προετοιμασμένος»
Για τη διαχείριση των ημιχρόνων και την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας: «Ήμασταν καλοί μέχρι το 80′, στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τον έλεγχο, κυκλοφορήσαμε πολύ τη μπάλα, δεν δεχτήκαμε επικίνδυνες φάσεις σε 35 λεπτά αλλά μια ενέργεια, μια δεύτερη μπάλα, έδωσε το γκολ στην Κοπεγχάγη και ενθουσιασμό κάνοντάς μας να ανησυχήσουμε για τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν για 5 με 6-0 μέχρι το 80′ του αγώνα».
Για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στον όμιλο: «Τα πράγματα είναι ανοιχτά, έχουμε δύο σοβαρές ομάδες, τη Σλόβαν και την Κοπεγχάγη. Η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει, ακόμη και η Λίνκολν δεν τα παρατάει ποτέ. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε, σήμερα πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς αλλά υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια».
Για το αν σκεφτόταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο μυαλό του ή το είχε εκτός των σκέψεων του: «Στα τελευταία 20 λεπτά, το μυαλό μας ήταν εκεί…».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.