Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιστορική ταπείνωση για Ρόμα και Μουρίνιο – Κάζο και για την Τότεναμ

Ιστορική ταπείνωση για Ρόμα και Μουρίνιο – Κάζο και για την Τότεναμ

H Ρόμα δέχτηκε ταπεινωτική ήττα από την Μπόντο-Γκλιμτ στην Νορβηγία με 6-1 για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League, ενώ η Τότεναμ ηττήθηκε με 1-0 από την Φίτεσε.

Η Ρόμα ταξίδεψε στην Νορβηγία για να αντιμετωπίσει την Μπόντο-Γκλιμτ για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League και γνώρισε την ταπεινωτική ήττα με 6-1 από την Νορβηγική ομάδα.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη μεγαλύτερη ήττα του Ζοζέ Μουρίνιο και ήταν το χειρότερο βράδυ στην προπονητική του καριέρα.

Η Μπόντο-Γκλιμτ παρουσιάστηκε απόλυτα διαβασμένη στο παιχνίδι και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους Ιταλούς και πανηγύρισαν την νίκη ανεβαίνοντας στην θέση της βαθμολογίας μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η Νορβηγική ομάδα βρήκε σε τραγική μέρα την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο και δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και την σκόρπισαν στους έξι ανέμους.

Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη του αγώνα και ότι το τελικό σκορ θα ήταν 6-1 υπέρ της Μπόντο-Γκλιμτ. Αρχικά οι Νορβηγοί άνοιξαν το σκορ στο 8 λεπτό με τον Μποθέιν, ενώ στο 20 λεπτό έκαναν και το 2-0 με τον Μπέργκ.

Η Ρόμα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο οκτώ λεπτά αργότερα με τον Πέρεζ. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με την Μπόντο-Γκλιμτ να προηγειται με 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε φωτιά με την Νορβηγική ομάδα να κάνει το 3-1 στο στο 52 λεπτό πάλι με τον Μποθέιν. Ωστόσο δεν σταμάτησε εκέι και συνέχισε με το πόδι στο γκάζι η Μπόντο-Γκλιμτ και μέσα σε δέκα λεπτά από 70 έως το 80 σημείωσε άλλα τρία γκολ για να διαμορφώσει το τελικό 6-1 στην αναμέτρηση.

Η Τότεναμ από την άλλη πλευρά ηττήθηκε από την Φίτεσε στην Ολλανδία και έπεσε στην τρίτη θέση με τους Ολλανδούς να ανεβαίνουν στη δεύτερηκαι τη Ρεν που κέρδισε 2-1 τη Μούρα να σκαρφαλώνει στην κορυφή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Europa Conference League των 19:45:

Eλσίνκι – Μακάμπι Τελ Αβίβ 0-5

Αλασκέρτ ΛΑΣΚ Λιντζ 0-3

Ανόρθωση-Φλόρα 2-2

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ 1-2

Μούρα – Ρεν 1-2

Μακάμπι Χάιφα – Σλάβια Πράγας 1-0

Φέγενορτν – Ουνιόν Βερολίνου 3-1

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024