Ο «Μπάλλος» δείχνει τα δόντια του κάνοντας ολόκληρη τη χώρα να «χορεύει» στους ρυθμούς του, καθώς η επέλασή του έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές.
Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, τα οποία μάλιστα «κατάπιαν» ακόμα και ολόκληρο λεωφορείο στην παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος, ενώ πολίτες εγκλωβίστηκαν στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να ανέβουν στις ταράτσες και να χρειαστεί η συνδρομή Super Puma για να απομακρυνθούν από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους με ασφάλεια.
Παράλληλα, οδικοί άξονες του Λεκανοπεδίου κόπηκαν στα δύο, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ εκατοντάδες ήταν οι κλήσεις στην Πυροσβεστική κυρίως για άντληση υδάτων.
Τα επικίνδυνα φαινόμενα αναμένεται μάλιστα, όχι μόνο να συνεχιστούν τουλάχιστον έως και το απόγευμα, αλλά να υπάρξει και μικρή επιδείνωση κατά διαστήματα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας