Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε αύριο στο ΟΑΚΑ για την δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι πράσινοι μετά την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στη Μονακό εκτός έδρας, αλλά και τη βαριά ήττα από τον Άρη στην πρεμιέρα της Basket League κοντράρονται με την τούρκικη ομάδα και θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη.
Αξίζει να σημειωθεί πως την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο), σε ένα ματς κομβικής σημασίας για τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες, προκειμένου να μην μείνουν πολύ πίσω.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» και μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για το ενδεχόμενο σύμπραξης με το NBA Europe.
Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, με τις 14 ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο ερασιτεχνικών σπορ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν μετά την ήττα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.