Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ασπριά ορεινής Ναυπακτίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του karvasaras.gr, καίγονται παλιά και εγκαταλελειμμένα σπίτια του χωριού.
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη όπου έχουν σπεύσει δυνάμεις από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Ναυπάκτου, Μεσολογγίου και Αγρινίου και Αμφιλοχίας.
Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά κατευθύνεται προς το βουνό.
Στην #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ασπριά του δήμου Ναυπακτίας επιχειρούν 24 #πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 9 οχήματα, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.