Ο πρώην επιθετικός της Μπλάκμπερν Κρις Σάτον μίλησε στην εκπομπή BBC Radio 5 Live’s Monday Night Club και τόνισε πως ο Σαλάχ είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ο Μοχάμεντ Σαλάχ αυτήν τη στιγμή είναι καλύτερος και από τον Μέσι και από τον Ρονάλντο, ενώ υπογράμμισε ότι σε κάθε σεζόν που περνά γίνεται όλο και καλύτερος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρις Σάτον στην εκπομπή BBC Radio 5 Live’s Monday Night Club:
«Ο Σαλάχ πέτυχε ένα από τα ομορφότερα και δυσκολότερα γκολ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτήν τη στιγμή είναι καλύτερος και από τον Μέσι και από τον Ρονάλντο.
Κάποιοι έλεγαν ότι θα είναι ένας κομήτης και θα παίξει το πολύ ένα χρόνο στο τοπ επίπεδο, όμως αυτός φροντίζει να τους διαψεύδει. Σε κάθε σεζόν είναι καλύτερος από την προηγούμενη, απορώ που η Λίβερπουλ δεν τον έχει καλέσει ακόμα, ώστε να του ανανεώσει το συμβόλαιο».
Ο Κρις Σίλβα μετά την απίθανη εμφάνιση στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό «γυάλισε» ακόμη περισσότερο στη Euroleague που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του.
Παρακολουθήστε σε live streaming τη συνέντευξη Τύπου των Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Σαντιάγκο Έσε εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Καϊράτ Αλμάτι στο Καζακστάν για το Champions League