Επεισόδια σημειώθηκαν στην αντιφασιστική πορεία που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επίθεση σε αστυνομικές δυνάμεις με αντικείμενα και μολότοφ εξαπέλυσε ομάδα ατόμων, όταν η πορεία κατευθυνόταν επί της οδού Λαγκαδά, στο ύψος της Αγίων Πάντων.
Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών, με τους διαδηλωτές να τρέχουν να προστατευτούν στα γύρω στενά.
Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες υπήρξαν και προσαγωγές.
Εκτεταμένη χρήση χημικών
Μετά τα επεισόδια, όπως αναφέρει το grtimes.gr, το μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς συνεχίζει προς το κέντρο της πόλης από την οδό Λαγκαδά, ενώ η ομάδα των αναρχικών που συμμετείχε στα επεισόδια διέφυγαν από την περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης προς την οδό Αγίου Δημητρίου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.