Το κλίμα ανάμεσα στους BIG-3 των Μιλγουόκι Μπακς είναι εξαιρετικό και… βγαίνει προς τα έξω.
Αυτό φάνηκε για ακόμα μια φορά στη Media Day των πρωταθλητών του ΝΒΑ, όταν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον και Τζρου Χόλιντεϊ κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί ενόψει της νέας σεζόν.
Εκεί, ο Greek Freak ζήτησε από τον Χόλιντεϊ να σταθεί στη μέση, αλλά εκείνος «αντέδρασε» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν το καταλαβαίνω είσαι ο πιο ψηλός από εμάς. Είσαι ο MVP, στην μέση ο MVP, φέρτε του το τρόπαιο».
Ωστόσο, το show συνεχίστηκε και αργότερα, όταν ένα άτομο από την παραγωγή είπε στον Αμερικανό πόιντ γκαρντ να βάλει τη φανέλα μέσα από το σορτσάκι, με τον Χόλιντεϊ να απαντά: «Σε ευχαριστώ. Έχω κακούς συμπαίκτες, δεν μου είπαν τίποτα».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.