Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο – «Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να γίνομαι καλύτερος»

Αντετοκούνμπο – «Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να γίνομαι καλύτερος»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στη Media Day των Μιλγουόκι Μπακς για τη νέα σεζόν και τόνισε πως το πρωτάθλημα ανήκει πια στο παρελθόν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε την τιμητική του στη Media Day των Μιλγουόκι Μπακς ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ρωτήθηκε για πολλά πράγματα από τους δημοσιογράφους και δεν δίστασε να απαντήσει σε κανέναν.

Ο Πρωταθλητής του ΝΒΑ τόνισε πως στόχος του είναι μόνο να βελτιώνεται και ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα ανήκει στο παρελθόν, με τους Μπακς να καλούνται να «κοιτάξουν» ξανά ψηλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Greek Freak:

Για το αν θα πει κάποιο αστείο, όπως στις προηγούμενες Media Day: «Όχι δεν έχω. Και θα σας πω γιατί δεν έχω. Κάθε φορά που κάνω κάποιο αστείο δεν παίρνουμε τίτλο. Πέρυσι που δεν έκανα, φτάσαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οπότε τι λέτε να κάνω; Άρα δεν έχει αστείο!».

Για τον τραυματισμό του στο γόνατο: «Νιώθω καλά, αλλά θα κάνω όπως πάντα την θεραπεία μου. Όπως πάντα. Δεν υπάρχει βιασύνη. Αν νιώσω πάλι πόνο θα ακούσω το σώμα μου. Και θα το προστατεύσω. Έχω παίξει με πόνο, αλλά δεν είναι ώρα να ρισκάρω. Όμως νιώθω καλά τώρα σωματικά και πνευματικά. Αν ξυπνήσω και αύριο και νιώθω καλά, θα προπονηθώ, όπως θα προπονηθώ και φεύγοντας από εδώ».

Για το τρόπαιο του ΝΒΑ, που έφερε στην Ελλάδα: «Με πόνεσε που μου το πήραν! Το είχα πάει σε ωραία εστιατόρια μαζί μου, αλλά έπρεπε να το επιστρέψω για την παρέλαση. Όμως, το ξαναπήρα πίσω για να το έχω στην Ελλάδα. Ήθελα να το δείξω στους φίλους μου, να το πάω στην Ακρόπολη, να το έχω με την οικογένειά μου. Να βγάζουμε φωτογραφίες. Ναι, το είχα για κάποιες μέρες, αλλά τώρα δεν το θέλω. Ανήκει στο παρελθόν…».

Για το αν νιώθει βάρος μετά την κατάκτηση του τίτλου: «Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να γίνομαι καλύτερος. Δεν σκέφτομαι τα MVP και τα πρωταθλήματα,αλλά μόνο πώς μπορώ να γίνω καλύτερος. Εάν τα καταφέρω, μόνο έτσι θα μπορέσω να φτάσω σε αυτούς τους στόχους. Έτσι έκανα σε όλη μου την καριέρα και γι’ αυτό έφτασα εδώ. Όχι, δεν νιώθω να έχω βάρος στους ώμους μου. Σίγουρα απόλαυσα το πρωτάθλημα αλλά τώρα θέλω να γίνω καλύτερος. Έτσι θα έρθουν όλα».

Για το αν έχει εμβολιαστεί: «Ήθελα να προστατεύσω εμένα και την οικογένειά μου, οπότε ναι. Έχω εμβολιαστεί. Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή. Να είμαι ασφαλής μαζί με την οικογένεια μου. Από εκεί και πέρα κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε κάνει νιώθεις άνετα με την οικογένειά σου».

Για τον Τάκερ που αποχώρησε: «Ο Πι Τζέι έδωσε πολλά στην ομάδα. Σκληράδα, ηγετικά στοιχεία και σίγουρα θα μας λείψει. Ήταν μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος. Όμως έχουμε παιδιά για να κάνουν το step up. Ο Θανάσης, ο Νταν, ο Χουντ. Έχουμε καλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη δουλειά».

Για τη νέα σεζόν και τον εαυτό του: «Θα προσπαθήσω να είμαι εγώ και να περάσω καλά. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω πάντα».

Για το υψηλό ποσοστό στις βολές του στο Game 6 των τελικών: «Πρέπει να βάζω τις βολές. Για να κερδίζαμε αυτό το ματς έπρεπε να βάλω τις βολές. Και θα υπάρξουν κι άλλα μεγάλα ματς που θα χρειαστεί. Και αν πρέπει να επιλέξω κάτι στο παιχνίδι μου, αυτά είναι τα μπλοκ. Μου αρέσει να κυνηγάω όλες τις φάσεις. Μου αρέσει να έχω ενέργεια. Αυτά είναι τα δύο πράγματα που θα ήθελα να μεταφέρω και στη νέα σεζόν».

Για το νέο μέλος της οικογένειάς του, τον δεύτερο γιο του: «Πριν παίζαμε άμυνα ζώνης με την Μαράια ώστε να κλείσουμε τον Λίαμ. Σίγουρα τώρα θα αλλάζω περισσότερες πάνες, αλλά το απολαμβάνω. Και ελπίζω να κάνω περισσότερα παιδιά. Ήταν ένα φοβερό καλοκαίρι για μένα».

Για το αν έχει σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει δαχτυλίδι και από το MLB καθώς έχει πάρει μικρό μερίδιο μετοχών από τους Brewers: «Και δαχτυλίδι ΝΒΑ; Και δαχτυλίδι MLB; Θα είναι πολύ ωραίο! Τους εύχομαι τα καλύτερα. Όμως ναι, θα είναι πολύ ωραίο ένα ακόμα δαχτυλίδι».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024