Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον 1-1

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον 1-1

Η Κρίσταλ Πάλας κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις, αλλά η Μπράιτον ισοφάρισε στο τέλος (1-1) για την 6η αγωνιστική της Premier League

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν… αγκαλιά με τη νίκη κόντρα στη Μπράιτον, αλλά οι «γλάροι» με buzzer beater του Μοπέ στις καθυστερήσεις πήραν την ισοπαλία (1-1) στο ματς που ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά προηγήθηκε με το πέναλτι του Ζαχά στο πρώτο μέρος, αλλά ο Μοπέ στο 90+5′ έσωσε την ομάδα του, διατηρώντας την στην 6η θέση με 13 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά απειλώντας με τον Έντουαρντ στο 20′, με τη Μπράιτον να απαντάει στις ευκαιρίες με τον Τροσάρ στο 29′.

Η ομάδα του Πότερ συνέχισε να πιέζει και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Γουέλμπεκ στο 33′ και τον Λαλάνα στο 39′, αλλά η Πάλας κατάφερε να ανοίξει το σκορ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Τροσάρ ανέτρεψε τον Γκάλαχερ μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι και τον Ζαχά να εκτελεί εύστοχα για το 1-0 στις καθυστερήσεις.

Οι «γλάροι» μπήκαν αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος και έψαξαν την ισοφάριση, με τον Ντανγκ να χάνει ευκαιρία στο 51′, με τον Αγιού στο 77′ να «αγγίζει» το 2-0.

Η Μπράιτον πίεσε ως το τέλος και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Μοπέ να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Άντερσεν, Γουόρντ, Γκουεχί, Μίτσελ, ΜακΆρθουρ, Μιλιβόγιεβιτς (71’ Κουγιατέ), Γκάλαχερ, Αγιού (86’ Σλουπ), Εντουάρντ (71’ Μπεντεκέ), Ζαχά.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Ντάφι, Φέλτμαν, Μπερν (46’ Αλσάτε, 65’ Μόντερ), Ντανκ, Κουκουρέγια, Λαλάνα, Γκρος, Γουέλμπεκ (75’ Κόνολι), Τροσάρντ, Μοπέ.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024