N.Παππάς – Ο κ. Μητσοτάκης έχει παραδεχθεί ότι είναι απομονωμένος
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε πως «διεκδικούμε ισότιμες και λειτουργικές σχέσεις με τις προοδευτικές δυνάμεις».
«Το σενάριο σχηματισμού προοδευτικής κυβέρνησης είναι πλέον το ισχυρό σενάριο, όταν ο κ. Μητσοτάκης έχει παραδεχθεί ότι είναι απομονωμένος και ότι δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση μετά την κάλπη της απλής αναλογικής», δήλωσε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε πως «διεκδικούμε ισότιμες και λειτουργικές σχέσεις με τις προοδευτικές δυνάμεις, επιδιώκουμε να πείσουμε για τις θέσεις μας τους πάντες, δεν κινούμαστε με βάση μνησικακίες όταν η χώρα χρειάζεται προοδευτική διακυβέρνηση».
Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «εκτός από πολιτική συμμαχιών, υποχρέωσή μας είναι και η διεύρυνση και η οργανωτική πύκνωση και στην αυτοδιοίκηση και στη νεολαία και στα συνδικάτα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ισχυρή παράταξη στην κοινωνία». Σημείωσε ότι «θα ήταν λάθος να υποθέσει κανείς ότι εν μέσω φθοράς της ΝΔ θα επωφεληθεί αυτόματα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσθέτοντας ότι «αυτό θα συνέβαινε σε έναν συναινετικό δικομματισμό». «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επιχειρεί να κάνει τομές, δεν κινείται σε μνημονιακά απόνερα», τόνισε.
Αναφορικά με τις εξελίξεις στη ΔΕΗ ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «αναμφισβήτητα υπάρχει ζημία σε σχέση με το δημόσιο συμφέρον. Η ίδια η ΔΕΗ παραδέχεται προκαταρκτικές συζητήσεις» και σημείωσε ότι «πρέπει να διερευνηθεί αν χειραγωγήθηκε η μετοχή της επιχείρησης».
Πηγή: ΑΠΕ
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Ανί Ερνό: Όταν μια παράνομη έκτρωση κόντεψε να τη σκοτώσει, έκανε το δικαίωμα στην άμβλωση σημαία της
- Η μέρα των αποφάσεων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις έφτασε – Το κλίμα στα μπλόκα και η αγωνία του Μαξίμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442