Γεννηματά – Οχι παθητική στάση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα
Η Φώφη Γεννηματά παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό της 200ής επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς.
«Η τουρκική επιθετικότητα απαιτεί νέα εθνική στρατηγική που να ενώνει και όχι αμυντική και παθητική στάση. Γιατί οι Έλληνες μπορούμε. Να το πιστέψουμε για να πετύχουμε την Νέα Αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, από την Τρίπολη, όπου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό της 200ής επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς.
«Μπορούμε το ακατόρθωτο»
Η κυρία Γεννηματά δήλωσε πως «η σημερινή επέτειος μας υπενθυμίζει ότι όταν οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, προσηλωμένοι στους εθνικούς στόχους και με ηγεσία που μας εμπνέει μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο» και προσέθεσε: «Ας αξιοποιήσουμε αυτά τα διδάγματα τώρα που οι προκλήσεις μεγαλώνουν γύρω μας».
Πηγή: ΑΠΕ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΓ’)
- Ασπρόπυργος: Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό οδηγό μοτοσικλέτας στη λεωφόρο ΝΑΤΟ
- Το Ιράν θα εκτελέσει την πρώτη γυναίκα διαδηλώτρια, καθώς συνεχίζεται η βίαιη καταστολή του Ιανουαρίου
- Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων τη στιγμή που παραβίαζε επιχείρηση
- Κυβέρνηση Μητσοτάκη: η «νέα κανονικότητα» θεσμικής παραβατικότητας, κυνισμού, υπονόμευσης της δημοκρατίας
- Ρομποτική Αρθροπλαστική Ισχίου & Γόνατος
- Τζορτζ Κάρλιν: Όταν ο γνωστός κωμικός βρέθηκε στο «μικροσκόπιο» του FBI
- Η γενιά που μεγάλωσε με τσιγάρο αλλάζει σελίδα – και μιλά για το TOKOVYS
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442