Άρχισαν να καταφθάνουν στην Αθήνα Άραβες κομάντος από τρεις διαφορετικές αραβικές χώρες για να πάρουν μέρος μαζί με τις ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων σε άσκηση για την αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας. Τέτοια άσκηση πρώτη φορά διεξάγεται στην χώρα μας και αυτή πιστώνεται στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο με την στρατιωτική διπλωματία που προωθεί από την ημέρα που ανέλαβε αρχηγός των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Έτσι οι αφρόκρεμα των ειδικών δυνάμεων από την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μαζί τις ελληνικές ειδικές δυνάμεις (ανάμεσά τους και η Ζ-ΜΑΚ) θα συμμετέχουν σε άσκηση που το σενάριό της είναι όντως εντυπωσιακό. Πέραν των αναρριχήσεων σε βουνά και της ελεύθερης πτώσης με ελικόπτερα οι κομάντος θα κληθούν να εξουδετερώσουν επίθεση από δυνάμεις της διεθνούς τρομοκρατίας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας