Ο Χάμες Ροντρίγκες φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός βρίσκεται στη Μέση Ανατολή.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα των Times, ο Κολομβιανός χαφ επέλεξε τα «πετροδολλάρα» του Κατάρ, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το όνομά της ομάδας.
Ο Ροντρίγκες βρισκόταν από το καλοκαίρι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Έβερτον, καθώς τόσο ο Ράφα Μπενίτεθ όσο και ο ίδιος δεν ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους.
Ο 30χρονος βρέθηκε μια «ανάσα» από το να επιστρέψει στη Πόρτο, αλλά το deal χάλασε τη τελευταία στιγμή. Με τις ευκαιρίες να έχουν λιγοστεύσει και τα μεταγραφικά παράθυρα στις περισσότερες χώρες να έχουν κλείσει, εμφανίστηκε σαν… από μηχανής Θεός ο σύλλογος του Κατάρ και όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Κολομβιανός θα βρει σανίδα «σωτηρίας» στη Μέση Ανατολή.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο φίλαθλος της ΑΕΚ που έγινε viral για τον έντονο πανηγυρισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.
Ο Ολυμπιακός θα μάθει μετά την «μάχη» Μονακό – Μπάρτσα, την αντίπαλό του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και το φαβορί είναι ξεκάθαρο στην αυριανή αναμέτρηση
Σύμφωνα με σελίδα που ασχολείται με την στατιστική η Αργεντινή έχει την τέταρτο μεγαλύτερο ποσοστό προκειμένου να κατακτήσει το προσεχές Μουντιάλ και να υπερασπιστεί το «στέμμα» της.