Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νιγηριανός, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές, είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ, με τον οποίο έφτασε ο Σεμέδο το βράδυ της 28ης Αυγούστου σε κλαμπ του Ωρωπού.
Εκεί συνάντησαν την 17χρονη, η οποία υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος και ο Νιγηριανός, την μέθυσαν και την οδήγησαν στο σπίτι του Σεμέδο, όπου τη βίασαν, πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος.
Σημειώνεται ότι, η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.
Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε και πήρε προθεσμία για αύριο το πρωί προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού και να προετοιμάσει την απολογία του.
Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Σεμέδο
Σε δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος ανέφερε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία.
Αναλυτικά η δήλωση:
«Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος.
Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια