Η Γουέστ Χαμ διέλυσε με 4-1 τη Λέστερ για τη 2η αγωνιστική της Premier League, με τον Μιχάιλ Αντόνιο να πετυχαίνει δύο γκολ και να γράφει ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «σφυριών»
Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 της Λέστερ για τη 2η αγωνιστική της Premier League, με τον Μιχαίλ Αντόνιο να γράφει ιστορία με τα δύο γκολ που πέτυχε, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «σφυριών».
Έτσι, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έκανε το 2/2 στη φετινή σεζόν και έφτασε τους 6 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26′ με τον Φορνάλς (1-0), ενώ ο Σούτσεκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 29′. Στο 40′ η Λέστερ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από απευθείας αποβολή του Πέρεθ, ο οποίος πάτησε χτύπησε άσχημα τον Φορνάλς.
Η Γουέστ Χαμ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο δεύτερο μέρος και έκανε το 2-0 με τον Μπενραχμά στο 56′. Οι «αλεπούδες» μείωσαν με τον Τίλεμανς στο 70′, αλλά η συνέχεια ανήκε στον Μιχαίλ Αντόνιο, ο οποίος πρώτα «κλείδωσε» τη νίκη με γκολ στο 80′ (3-1) και στο 84′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Έτσι, έφτασε τα 48 γκολ και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γουέστ Χαμ.
Φτιαγμένη για… γκέλες η φετινή Λίβερπουλ, η οποία μετά την ήττα-σοκ από τη Γουλβς την περασμένη αγωνιστική, αυτή τη φορά είδε και την παραπαίουσα Τότεναμ να της παίρνει το 1-1 στο 90′.
LIVE: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός για την 25η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.