Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρώτο ματς των πλέι-οφ του Europa League κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας την ερχόμενη Πέμπτη (19/8, 22:00).
Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και γι’ αυτό εργάζονται πολύ σκληρά για να τα καταφέρουν.
Αυτό φαίνεται και από την ανάρτηση που έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με φωτογραφία από την προπόνηση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς και λεζάντα:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.