Ο Λιονέλ Μέσι είναι από χθες το βράδυ και επίσημα ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο αργεντινός σταρ είναι διάρκειας 2 χρόνων, με δυνατότητα επέκτασης ενός ακόμη.
Πρώτο θέμα παντού είναι αυτή η σπουδαία μεταγραφή των Παριζιάνων.
Η πιο γνωστή γαλλική εφημερίδα, η L’Équipe, δε θα μπορούσε να μην αφιερώσει το πρωτοσέλιδό της στον Μέσι, στο οποίο αναγράφεται το εξής: Ici c’est Messi («Εδώ είναι ο Μέσι»).
Με αυτόν τον τρόπο αντέγραψε σχεδόν ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα των φίλων της Παρί που λέει: Ici c’est Paris («Εδώ είναι το Παρίσι»).
Επιπλέον, η L’Équipe αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της για τον Pulga: «Ο αργεντινός σταρ έφθασε χθες στο Παρίσι. Ο κάτοχος έξι χρυσών μπαλών υπέγραψε στην Παρί για δύο χρόνια με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο».
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.