Αποκλεισμός και «αντίο» από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για τον Αλέξης Ντανατσίδης…
Ο Έλληνας αθλητής αποκλειστηκε από το Ολυμπιακό τουρνουά Τζούντο, καθώς ηττήθηκε από τον Καναδό Βαλουά Φορτιέ.
Ο Ελληνας πρωταθλητής στη φάση των «32» των 81κ. δέχθηκε τρεις παρατηρήσεις, σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στον «ξαφνικό θάνατο». Οπως ορίζουν οι κανονισμοί του Τζούντο, δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία, ακόμα κι αν πάει ο Καναδός στον τελικό.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.