Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – Τιαφό 2-0: Πήρε την εκδίκηση και έκλεισε θέση για τους «16» ο έλληνας τενίστας

Τσιτσιπάς – Τιαφό 2-0: Πήρε την εκδίκηση και έκλεισε θέση για τους «16» ο έλληνας τενίστας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την εκδίκηση του από τον Φράνσις Τιαφό για τον πικρό αποκλεισμό από το Γουίμπλεντον, έπαιξε τρομερό τένις και χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και έκλεισε θέση για τους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Άνετος και ωραίος ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας έδειξε τα… δόντια του στον Φράνσις Τιαφό, πήρε την εκδίκηση του για τον αποκλεισμό από το Γουίμπλεντον και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και προκρίθηκε στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Ο Στέφανος μπήκε ορεξάτος και διατεθειμένος να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση. Έτσι ξεκίνησε με υπεράσπιση του σερβίς του, ενώ έκανε και αμέσως το πρώτο break point, για το γρήγορο 2-0, πριν πάρει προβάδισμα με 3-0.

Ο Αμερικανός τενίστας μείωσε προσωρινά σε 3-1, ωστόσο ο Στέφανος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και έκανε το 4-1 γρήγορα, με τον Έλληνα τενίστα να κάνει το καθήκον του στο πρώτο σετ, να υπερασπίζεται το σερβίς του και να κλείνει με 6-3, παίρνοντας έτσι το προβάδισμα στα σετ.

Και στο δεύτερο σετ, ο «Τσίτσι» ήταν καλός. Ο Τιάφο ήταν αρκετά πιο ανεβασμένος σε σχέση με το πρώτο σετ και πιο ανταγωνιστικός, ωστόσο δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στον Έλληνα τενίστα, με τον Στέφανο να «καθαρίζει» εν τέλει τον αγώνα και να κλείνει το δεύτερο σετ με 6-4, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή του στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Στην επόμενη φάση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ουμπέρ-Κετσμάνοβιτς.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024