Με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έστειλαν τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA
Τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα έστειλαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι δύο «αιώνιοι» μετά την τεράστια επιτυχία του έλληνα σούπερ σταρ, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς.
Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έκαναν ξεχωριστές αναρτήσεις για το μεγάλο επίτευγμα του Γιάννη, δίνοντας έτσι τα δικά τους συγχαρητήρια στον Greek Freak.
Αναλυτικά οι αναρτήσεις των ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
🏆🥇💍Μόνο περηφάνια για τους @Giannis_An34 και @Thanasis_ante43 ,που κατέκτησαν το πρώτο τους δαχτυλίδι στο ΝΒΑ! Πολλά συγχαρητήρια! 👏🏾💪🏾🙏🏾We are extremely proud of Giannis and Thanasis Antetokounmpo, for winning their first NBA ring!Big Congrats! @Buckspic.twitter.com/qvZ9gRKcDg
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.