Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα λάβει μέρος η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.
Μαζί με την 25χρονη βρίσκεται στο Τόκιο ο προπονητής της, Τόμι Χιλ, αλλά και ο γυμναστής της, Γιώργος Παναγιωτόπουλος.
Οι δύο άνθρωποι που αποτελούν την ομάδα της Μαρίας Σάκκαρη, μαζί με τον hit partner της Ελληνίδας τενίστριας, Γιάννη Στεργίου. Το. Νο 19 της παγκόσμιας κατάταξης και η ομάδα της έχουν εγκατασταθεί στο Ολυμπιακό Χωριό και μετράει αντίστροφα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.
Σήμερα μάλιστα η Σάκκαρη έκανε την πρώτη της προπόνηση στο Τόκιο, με την Ελληνίδα τενίστρια να ανεβάζει στα social media τις σχετικές φωτογραφίες.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 25χρονη θα λάβει μέρος στο μονό των γυναικών, αλλά και στο μικτό διπλό, έχοντας ως παρτενέρ της τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ τα τουρνουά του τένις θα πραγματοποιηθούν από τις 24/7 έως την 1/8. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι σχετικές κληρώσεις και η Μαρία με τον Στέφανο (σ.σ θα παίξει επίσης στο μονό) θα μάθουν τους αντιπάλους τους.
Δείτε την ανάρτηση της Σάκκαρη από την πρώτη της προπόνηση στο Τόκιο:
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει