Με ασθενοφόρο αποχώρησε από το Γκραν Πρι του Σίλβερστοουν ο Μαξ Φερστάπεν! Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull Racing συγκρούστηκε με τον Λιούις Χάμιλτον και προσέκρουσε στα προστατευτικά λάστιχα με αποτέλεσμα το μονοθέσιό του να γίνει… θρύψαλα.
Ο Φερστάπεν ωστόσο είναι καλά στην υγεία του και θα μεταβεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.
Μάλιστα οι αγωνοδίκες, αφού κοίταξαν πολλές φορές το βίντεο του ατυχήματος, έκριναν πως ο Λιούις Χάμιλτον είχε υπαιτιότητα για το ατύχημα με τον Φερστάπεν και τον τιμώρησαν με ποινή δέκα δευτερολέπτων, καθώς δεν επιτρέπεται να πλησιάσει τόσο πολύ ένα μονοθέσιο από την εσωτερική της στροφής, διότι αυξάνονται οι πιθανότητες να προκληθεί ατύχημα όπως και έγινε. Η ποινή στον Χάμιλτον μπορεί να του στοιχίσει σε βαθμούς μετά το τέλος του Γκραν Πρι.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia