Στην πόλη Μισάτο βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες τα μέλη της ελληνικής ομάδας, τα πρώτα που έφτασαν στην Ιαπωνία, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η ολυμπιακή ομάδα γνώρισε θερμή υποδοχή, μικρό μόνο δείγμα της αγάπης και της εκτίμησης, που τρέφουν οι Ιάπωνες για τον ελληνικό λαό.
Ο δήμος Μισάτο, ο οποίος έχει αναλάβει και την φιλοξενία της ελληνική αποστολής για δέκα ημέρες, υποδέχθηκε με πανό καλωσορίσματος την ομάδα, ενώ σε κάθε δωμάτιο υπήρχαν αναμνηστικά δώρα.
Η αποστολή έφτασε στο Μισάτο έπειτα από περίπου 24 ώρες ταξιδιού, ενώ τα μέλη της θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να δουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις και οι αθλητές και αθλήτριες να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.
Αυστηρά μέτρα
Η ομάδα κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο υποβλήθηκε σε PCR test και τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να ακολουθήσει σκληρά υγειονομικά πρωτόκολλα, με τεστ σε τακτικά διαστήματα.
Στο πλαίσιο των μέτρων κατά της Covid-19, οι αθλητές θα τρώνε μόνο στα δωμάτια τους, ενώ για να ανέβουν σε αυτά θα χρησιμοποιούν εξωτερική σκάλα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.