Τη βεβαιότητα ότι ο Χάρι Κέιν θα πειστεί να παραμείνει στην Τότεναμ εξέφρασε ο νέος προπονητής των Σπερς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, κατά την πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του λονδρέζικου συλλόγου.
Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας φέρεται να έχει ζητήσει από το Μάιο μεταγραφή σε ομάδα όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει τίτλους, με τη Μάντσεστερ Σίτι να… καραδοκεί, όμως ο πορτογάλος προπονητής δήλωσε σίγουρος ότι ο έμπειρος επιθετικός θα πειστεί από το νέο πρότζεκτ της Τότεναμ.
«Ο Χάρι είναι παίκτης μας, τελεία. Δε χρειάζεται να μιλάμε για κάτι άλλο. Τώρα είναι η ώρα για τον Χάρι να ανακτήσει δυνάμεις και να ξεκουραστεί (μετά το EURO 2020). Όταν επιστρέψει, θα είναι η ώρα να μιλήσουμε και να προετοιμαστεί γι’ αυτό που έρχεται» δήλωσε ο Νούνο και πρόσθεσε:
«Δεν έχω καμία αμφιβολία. Όταν γυρίσει, θα αισθανθεί ότι όλοι μας δεσμευόμαστε να γίνουμε καλύτεροι. Είμαστε πολύ φιλόδοξοι, θέλουμε να τα πάμε καλά και δεν έχω καμία αμφιβολία για τον Χάρι πάνω σε αυτό».
Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Γουλβς υποσχέθηκε επίσης την επιστροφή της Τότεναμ σε ένα επιθετικογενές και ελκυστικό ποδόσφαιρο, που είχε χαθεί κατά τη θητεία του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο, και υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να κάνει τους φιλάθλους της ομάδας περήφανους.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.