Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γουλβς ανακοίνωσε τον Ζοσέ Σα

Η Γουλβς ανακοίνωσε τον Ζοσέ Σα

Η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό.

Στην Premier League με τα χρώματα της Γουλβς θα αγωνίζεται ο Ζοσέ Σα, με τη βρετανική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό.

Οι «Λύκοι» αγόρασαν τα δικαιώματα του Ιβηρα από τους Πειραιώτες, με τον Ζοσέ Σα να μετακομίζει πλέον μόνιμα στο Γουλβερχάμπτον. Στην Γουλβς ο 28χρονος τερματοφύλακας θα βρει τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος είχε έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018, αρχικά ως δανεικός από την Πόρτο, ενώ ένα χρόνο αργότερα οι Ερυθρόλευκοι αγόρασαν τα δικαιώματά του από τους Δράκους. Με τα χρώματα των Πειραιωτών ο Ζοσέ Σα πραγματοποίησε 124 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κράτησε 62 φορές ανέπαφη την εστία του. Τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2020, 2021) και ένα Κύπελλο (2020), ενώ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανεβάζοντας τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Σα αφήνει πίσω του την Ελλάδα και τον Πειραιά και ανοίγει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, οι Ερυθρόλευκοι έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου στο πρόσωπο του Τόμας Βατσλίκ. Οι πρωταθλητές έχουν αποκτήσει τον Τσέχο τερματοφύλακα, που ήταν από τους πρωταγωνιστές του Euro 2020 και μάλιστα συμπεριλήφθη από την Equipe στην κορυφαία 11άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Δείτε το βίντεο της Γουλβς για την απόκτηση του Σα:

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024