Ο Ρούμπεν Πέρεθ θα είναι όπως όλα δείχνουν η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, κάτι που επιβεβαιώνει με δημοσίευμά της η εφημερίδα «AS». Το ρεπορτάζ των Ισπανών στέκεται κυρίως στο οικονομικό σκέλος της πρότασης του «τριφυλλιού» που και ο πλέον καθοριστικός λόγος που ο 32χρονος μέσος αποφάσισε να «μετακομίσει» στην Ελλάδα.
Η Λεγανές είναι αναγκασμένη να μειώσει κι άλλο το μπάτζετ της, μετά την αδυναμία της να εξασφαλίσει την άνοδό της στη LaLiga και ο Πέρεθ είναι πλέον έτοιμος να φορέσει τα… πράσινα, καθώς αναμένεται εντός της Δευτέρας (12/07) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».
«Ο Ρούμπεν Πέρεθ φεύγει από τη Λεγανές μετά από πέντε χρόνια με προορισμό τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία είναι οριστική, ως ελεύθερος από την 1η Ιουλίου, ο Πέρεθ αφήνει την ομάδα που υπερασπίστηκε σε Primera και Segunda. Αντίο στους δύο από τους τρεις τελευταίους αρχηγούς», ανέφερε αρχικά το ισπανικό δημοσίευμα και συμπληρώνει:
«Ο πρώην αρχηγός της Λεγανές, θα γίνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας μέσα στις επόμενες ώρες. Οπως μπόρεσε να επιβεβαιώσει η AS με πηγές κοντά στον παίκτη, ο 32χρονος μέσος έχει ήδη συμφωνήσει και έχει προγραμματιστεί τη Δευτέρα να το δημοσιοποιήσει. Ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Αθήνα σήμερα για να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση και να υπογράψει με την ελληνική ομάδα. Για αρκετό καιρό τώρα, η Λεγανές είχε παραιτηθεί από τη διαπραγμάτευση για την παραμονή του μέσου που φόρεσε τη φανέλα της για πέντε σεζόν.
Το συμβόλαιό του έληξε στις 30 Ιουνίου (εάν είχε επιτευχθεί η άνοδος θα έμενε έναν ακόμη χρόνο) και, παρόλο που η επιθυμία του συλλόγου ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, υπήρχε μεγάλη απόσταση. Το κλαμπ υπέβαλαν μια πρόταση κατάλληλη για το νέο οικονομικό στάτους της ομάδας, που θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της όσον αφορά τις μεταγραφές και τους μισθούς.
Ο Πέρεθ έπρεπε να προσαρμοστεί. Πίστευε όμως ότι η παρουσία του θα έπρεπε να αποτιμηθεί καλύτερα, πόσο μάλλον μετά από πέντε χρόνια υψηλής απόδοσης στο υψηλότερο επίπεδο και έβλεπε επίσης ότι είχε επιλογές για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία ή να συμμετάσχει (εάν η πρόταση της Λεγανές δεν οδηγούσε σε συμφωνία) σε μία ομάδα της Segunda, με πρότζεκτ αξιώσεων για να επιστρέψει στην ελίτ.
Ορισμένοι σύλλογοι αυτού του προφίλ ενδιαφέρθηκαν για τον Πέρεθ, αλλά δεν έκαναν αρκετά μεγάλη οικονομική προσφορά. Σε αυτό το πλαίσιο, ο παίκτης έδωσε προτεραιότητα στην καλύτερη οικονομική προσφορά του Παναθηναϊκού, προκειμένου να δοκιμάσει τη δεύτερη εμπειρία του στο εξωτερικό μετά από τον ένα του χρόνο στην Ιταλία και την Τορίνο».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.