Ασχημες είναι οι πρώτες πληροφορίες για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς υπάρχουν φόβοι για ζημιά στον χιαστό. Αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής.
Όλα στραβά πήγαν για τους Μπακς στο Game 4 με τους Χοκς στην Ατλάντα αλλά χειρότερο κι από την ήττα ήταν αυτό που συνέβη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» αποχώρησε τραυματίας στην τρίτη περίοδο του ματς, με πρόβλημα στο γόνατο και υπάρχουν φόβοι για πολύ σοβαρή ζημιά.
Πληροφορίες από «Bleacher Report» και «Sports Illustrated» κάνουν λόγο για ζημιά στον χιαστό του Γιάννη χωρίς ακόμη να υπάρχει κάτι επίσημο αφού θα υποβληθεί σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας θα δείξουν ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος.
Όπως και να έχει, τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι καλά για τον Έλληνα σταρ που στάθηκε άτυχος στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ελπίδα όλων φυσικά να έχει τη μικρότερη δυνατή ζημιά και σύντομα να τον δούμε ξανά στα παρκέ.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.