Πρώτο γκολ επί εποχή Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την ΑΕΚ.
Σκόρερ ο Μιχάλης Μπακάκης για τους ποδοσφαιριστές του Σέρβου τεχνικού. Με ένα πολύ ωραίο βολέ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Έλληνας δεξιός μπακ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό του πρώτου φιλικού που δίνει η Ένωση απέναντι στη Φίτεσε, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Ο Σιμάνσκι εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα των Ολλανδών έβγαλε και ο Μπακάκης σούταρε στον αέρα, γράφοντας το 1-0.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει.
Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της στην Γάνδη, στιγμές πριν την έναρξη του ημιτελικού Άρης - Τρέισερ Μιλάνου, κάνει δηλώσεις γεμάτη αγωνία στον Κώστα Χαρδαβέλλα.