Την επιθυμία του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα να φύγει από τον Παναθηναϊκό, μετέφερε επίσημα στη διοίκηση ο μάνατζερ του. Ο Ισπανός ατζέντης βρέθηκε στην Αθήνα για επαγγελματικές υποθέσεις και στο περιθώριο του ταξιδιού του, είχε συνάντηση με στέλεχος της ΠΑΕ.
Ο εκπρόσωπος του Αϊτόρ τόνισε ότι ο πελάτης του επιθυμεί να επιστρέψει στην Ισπανία και ζήτησε τη λύση του συμβολαίου του. Όμως, η πρόταση του δεν έγινε αποδεκτή από τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού, οι οποίοι ζητούν ανταλλάγματα για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή.
Ο μάνατζερ του Αϊτόρ ισχυρίστηκε ότι δεν έχει πρόταση από ισπανική ομάδα, παρά μόνο φιλολογικές κρούσεις. Ωστόσο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν σκοπεύει να εκποιήσει χωρίς κέρδος ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ.
Είναι και η σωστή τακτική εκ μέρους των «πράσινων», οι οποίοι δεν έχουν λόγο να χάσουν τόσο εύκολα έναν παίκτη με καλό όνομα στην ιβηρική χερσόνησο.
Πάντως, στην Ισπανία επιμένουν πως ο τεχνικός διευθυντής της Σπόρτινγκ Χιχόν, Τσάβι Ρίκο έχει ανοιχτή γραμμή με το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Αϊτόρ και περιμένει την αποδέσμευση του.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.