Ο Γιαρμολένκο τρολάρει τους Ρονάλντο – Πογκμπά κάνοντας… πρόταση χορηγίας σε Heineken και Coca Cola
Διάθεση για χιούμορ είχε ο παίκτης της Εθνικής Ουκρανίας, Αντρί Γιαρμολένκο, ο οποίος έκανε πρόταση χορηγίας σε Coca Cola και Heineken, ελέω Ρονάλντο και Πογκμπά.
Η κίνηση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Πολ Πογκμπά, να απομακρύνουν τα μπουκάλια Coca Cola και Heineken αντίστοιχα, έφερε το «τρολάρισμα» από τον παίκτη της Εθνικής Ουκρανίας, Αντρί Γιαρμολένκο.
Ο επιθετικός της Γουεστ Χαμ, στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία (στο οποίο μάλιστα σκόραρε κιόλας), είχε τρομερή διάθεση για χιούμορ.
Έτσι λοιπόν, λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ρώτησε τους παρευρισκόμενους: «Μπορώ να κάνω κάτι; Είδα τον Ρονάλντο να το κάνει αυτό», είπε και έφερε τα μπουκάλια ακριβώς μπροστά του.
Τότε, απευθυνόμενος προς τα διευθυντικά στελέχη των δύο εταιρειών, δήλωσε ξεσπώντας σε γέλια: «Coca Cola και Heineken, εδώ είμαι, επικοινωνήστε μαζί μου».
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο