Μπουφόν: «θέλω να είμαι στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας για το Μουντιάλ»
Στόχος του Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι να παίξει στο Μουντιάλ του Κατάρ, όταν ο ίδιος θα είναι 45 ετών.
Επιστροφή στην Πάρμα για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος στα 43 του χρόνια θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από το «Ενιο Ταρντίνι» το 1995, σε ηλικία μόλις 17 ετών, και έμεινε εκεί ως το 2001, όταν και μετακόμισε στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, δήλωσε πως στοχεύει να παίξει στο Μουντιάλ του Κατάρ, όταν ο ίδιος θα είναι 45 ετών!
«Θέλω να παίξω για δύο ακόμη χρόνια και να είμαι στην αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ του Κατάρ. Τρελό όνειρο, αλλά όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με σκληρή δουλειά», τόνισε ο θρυλικός Ιταλός.
Η Πάρμα υποβιβάστηκε από τη Serie A κι έτσι ο Μπουφόν θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Δεν θα είναι πάντως η πρώτη συμμετοχή του στη Serie B, όπου έπαιξε και τη σεζόν 2006-07 με τη Γιουβέντους, όταν η τελευταία υποβιβάστηκε λόγω του σκανδάλου δωροδοκίας.
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας
- LIVE: Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Παναθηναϊκός: Εκτός δράσης για δύο μήνες ο Ντέσερς
- Με την κλασική ερυθρόλευκη στον τελικό ο Ολυμπιακός (pic)
- Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Κρις Σίλβα
- Κίνηση με νόημα από τον Ολυμπιακό: Γιατί δεν θα παραστεί στο επίσημο γεύμα του Betsson Super Cup – Διπλό το μήνυμα
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την αποθέωση του κόσμου στο ΣΕΦ
- Έφτασε στην Κρήτη ο κόσμος του Ολυμπιακού (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 03.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tim-marshall-oMI4Xs46ar4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442