Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται δημοσίευσε ο Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός άσος που προκάλεσε σοκ στον ποδοσφαιρικό πλανήτη όταν κατέρρευσε στο παιχνίδι με τη Φινλανδία, ευχαρίστησε άπαντες για τη συμπαράστασή τους τονίζοντας ότι νιώθει καλά πλέον.
Η ανάρτηση του Έρικσεν:
«Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και καταπληκτικά μηνύματα από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να περάσω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει. Τώρα, θα ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου στους επόμενους αγώνες του Eurο. Παίξτε για όλη τη Δανία».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπολόνια – Σέλτικ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπολόνια – Σέλτικ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.