Ο Τζόελ Εμπίντ θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους Σίξερς και δεν το κρύβει.
Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς αγωνίστηκε τραυματίας κόντρα στους Ατλάντα Χοκς, προκειμένου να βοηθήσει, αλλά οι 39 πόντοι του δεν έφταναν, με τα Γεράκια να παίρνουν το διπλό και να κάνουν το 1-0 στη σειρά.
Ο ίδιος δεν πτοήθηκε, μίλησε για την ήττα αυτήν και σημείωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να πάρουν τον τίτλο οι Σίξερς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την ήττα από τους Χοκς:
«Παίζοντας με μηνίσκο δεν είναι κάτι εύκολο. Αυτό που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να το διαχειρίζομαι. Να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Προφανώς και ο πόνος θα εμφανίζεται, είναι κάτι φυσιολογικό.
Κάνω ό,τι χρειάζεται για να νικήσω, επειδή ο στόχος μου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα δώσω τα πάντα!» είπε ο Εμπίντ.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.