Παναθηναϊκός: Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Γιοβάνοβιτς
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται στην Ελλάδα την Τετάρτη, θα καταθέσει τις εισηγήσεις και τις αποφάσεις του στη διοίκηση και εν συνεχεία θα πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας εδώ και μερικές μέρες, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται στην Ελλάδα για να ξεκινήσει δουλειά με τα «πράσινα».
Ο σέρβος προπονητής βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κύπρο, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.
Εφόσον ο Γιοβάνοβιτς έρθει, αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τη διοίκηση, ενώ σε συνάντηση που θα έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο και τους ιθύνοντες του συλλόγου θα αποφασίσει για τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ και μετά θα κάνει τις εισηγήσεις του για τις απαραίτητες προσθήκες.
Ο Σέρβος μετά τη συνάντηση που θα έχει αναμφίβολα θα θέλει να τσεκάρει τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του και εν συνεχεία θα αποφασίσει για το ποιους θα κρατήσει για τη νέα σεζόν.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.