Συμβαίνει συχνά τις ημέρες που ακολουθούν το Πάσχα να κοιτάμε τις πιατέλες με τα γλυκά να μένουν απείραχτα, ώσπου να καταλήξουν στα σκουπίδια. Όμως, τα πασχαλινά κουλουράκια μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για ένα γλυκάκι απολαυστικό, πανεύκολο και όλο σοκολάτα.
Θρυμματίζουμε τα πασχαλινά κουλουράκια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Γυρίζουμε σε μπολ και αναμειγνύουμε με το τυρί κρέμα, τα καρύδια, το κονιάκ και ζυμώνουμε. Πλάθουμε τρουφάκια διαμέτρου 3-4 εκατοστών και αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά, ώσπου να λιώσουμε τη σοκολάτα. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και βουτάμε προσεκτικά, ένα ένα, τα τρουφάκια. Ακουμπάμε τα τρουφάκια σε σχάρα ή λαδόκολλα για να κρυώσει η σοκολάτα. Αν χρησιμοποιείτε τρούφα, κυλήστε τα τρουφάκια στην τρούφα πριν τα αφήσετε να κρυώσει η σοκολάτα.