Ο Φλορεντίνο Πέρεθ υπήρξε πρωτεργάτης της European Super League, προτού οι 12 ομάδες ανακοινώσουν την αποχώρησή τους από τη Λίγκα, με τον Αλεξάνταρ Τσέφεριν να στρέφεται κατά του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης.
Μιλώντας στο σταθμό της πατρίδας του Pop TV, ο σλοβένος πρόεδρος της UEFA τόνισε ότι ο Πέρεθ θα ήθελε να είχε η UEFA έναν πρόεδρο που να τον υπακούει, ενώ μίλησε με βαριές εκφράσεις για τον ισχυρό άνδρα της Βασίλισσας:
«Ο Πέρεθ είναι ο πρόεδρος του…τίποτα. Θα ήθελε στην UEFA έναν πρόεδρο που θα τον υπακούει, θα τον ακούει και θα έκανε ό,τι ήθελε εκείνος».
Συνεχίζοντας για τον Πέρεθ, ο Τσέφεριν είπε πως «είναι πρόεδρος μιας ανύπαρκτης Super League, ενός τίποτα. Το ήξερα, αλλά είναι πλέον πασιφανές ότι δε θέλει έναν πρόεδρο στην UEFA σαν κι εμένα. Αυτό με κάνει να θέλει να μείνω πρόεδρος ακόμη περισσότερο. Θα συνεχίσω να εργάζομαι για το ποδόσφαιρο, την ηθική και την κληρονομιά του».
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.