Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας της Κάντιθ για την 31η αγωνιστική της La Liga και «έπιασε» στην κορυφή την Ατλέτικο Μαδρίτης στους 70 βαθμούς, με την ομάδα του Σιμεόνε να έχει παιχνίδι λιγότερο.
Επιστροφή στην κορυφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «μερέγχες» δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία στην έδρα της Κάντιθ, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση με 3-0 για την 31η αγωνιστική της La Liga. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς ο Καρίμ Μπενζεμά με δύο γκολ και μία ασίστ.
Έτσι, η ομάδα του Ζιντάν ανέβηκε στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 70 βαθμούς, όσους έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος» να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Κάντιθ δημιούργησε την πρώτη καλή ματς στο 12′ με τον Χάιρο να δοκιμάζει το σουτ αλλά ο Κορτουά τον σταμάτησε. Η Ρεάλ ανέβασε ρυθμούς και στο 28′ κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ίθα στον Βινίσιους, με τον Μπενζεμά να αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 0-1.
Η «Βασίλισσα» εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ της και στο 33′ ο Μπενζεμά να βρίσκει τον Οντριοθόλα, κι αυτός με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 0-2.
Ο Μπενζεμά έχασε ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 38′ αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά μέσα από την περιοχή για το 0-3, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος.
Η ομάδα του Ζιντάν διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες με τους Μπενζεμά (53′) και Ροντρίγκο (86′) αλλά δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.