Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι.
Ο Μπρούνο Γκάμα δεν κατάφερε, όπως ήταν αναμενόμενο, να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ο Άκης Μάντζιος δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του στο αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπρούνο, Κάτσε και Μπεναλουάν, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε ο Ιωάννου.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.
Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (18/04) στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Η Μίλαν είχε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Ιντερ, που αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, όμως ηττήθηκε στο Ολίμπικο και η διαφορά αυξήθηκε από τους 7 στους 8 βαθμούς.