Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά διευκρινίσεις από την εταιρεία Johnson & Johnson για την «απολύτως αναπάντεχη» ανακοίνωσή της ότι θα καθυστερήσει τις παραδόσεις των εμβολίων Covid-19 στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ευρωπαίος αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.
Η αμερικανική εταιρεία είχε ανακοινώσει λίγο νωρίτερα ότι αναβάλει προσωρινά τις παραδόσεις στην ΕΕ μετά την απόφαση των ΗΠΑ να παγώσουν τη χρήση του εμβολίου mRNA λόγω της εμφάνισης θρόμβωσης σε έξι γυναίκες μέσης ηλικίας.
Η πηγή του Reuters υπενθύμισε ότι η εταιρεία είχε επιβεβαιώσει την περασμένη Παρασκευή ότι σκόπευε να παραδώσει στην ΕΕ 55 εκατομμύρια δόσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου, όπως προβλέπει η σύμβασή της.
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρίσκεται σε επαφές με την εταιρεία» για να λάβει διευκρινίσεις πρόσθεσε ο αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί επειδή οι συζητήσεις αυτές είναι εμπιστευτικές.
Εκπρόσωπος της Κομισιόν είπε ότι η Επιτροπή εξετάζει το ζήτημα αλλά δεν μπορούσε να προβεί σε κάποιο άλλο σχόλιο στην παρούσα φάση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας